DATA REIZEN

DATA REIZEN

Op dit moment staan geen reizen gepland waar je je via mij voor kunt opgeven. Wel is het mogelijk om je met een groep (min. 6 pers.) aan te melden. dan organiseer ik in overleg een reis voor jullie. Je kunt ook contact met mij opnemen, wanneer er voldoende aanmeldingen zijn wordt de volgende reis gepland.

ROTA VICENTINA Fishermen’s trail Portugal  via AerreA, Zorg voor Zorgverleners
18-25 Maart 2023


We lopen in zes dagen van Zambujeira do Mar naar de vuurtoren op de zuidpunt van Portugal; Cabo Vicentina. De tocht loopt afwisselend langs de kliffen van de Atlantische kust en het natuurpark Alentejano.

Wanneer je gemiddeld 20 km per dag kunt lopen kan je mee.
De eerste en laatste dag (18 en 25 maart) zijn reisdagen.PIETER/DRENTHEPAD Nederland via AerreA, Zorg voor Zorgverleners

2-9 Juni 2023


We starten inZuidlaren om daar na zeven dagen weer terug te keren. De eerste helft volgen we het Drenthepad. Langs hunebedden, de Zuid-Drentse esdorpen en over de Hondsrug. Vanaf Sleen lopen we verder over het Pieterpad door de bossen van Schoonlo, Gieten en Borger.

Wanneer je gemiddeld 20 km per dag kunt lopen kan je mee.
De week begint met het diner op vrijdag 2 juni in Zuidlaren, zodat je overdag nog (gedeeltelijk) kunt werken. Vrijdagmiddag 9 juni sluiten we af met een gezamenlijke borrel.CAMINO FINISTERRE-MUXIA Spanje  via AerreA, Zorg voor Zorgverlener

7-14 Oktober 2023


We vertrekken vanuit Santiago door heuvelachtig Galicië, richting de kust naar Finisterre ‘het einde van de wereld’. Vandaar lopen we langs de Atlantische kust naar Muxia, de kust des doods, met prachtige rotsen en wilde zee.

Wanneer je gemiddeld 20 km per dag kunt lopen kan je mee.
De eerste en laatste dag (7 en 14 okt) zijn reisdagen.ALGARVE KUSTWEG Portugal  via AerreA, Zorg voor Zorgverleners

16-23 Maart 2024


We lopen in zes dagen van Lagos langs de kust terug naar Faro. Dit is geen officiële wandelroute, maar sinds 1864 bepaalt een Koninklijk besluit dat de eerste 50 meter land langs de hele kustlijn van Portugal geclassificeerd is als openbaar bezit. Op enkele uitzonderingen na moeten alle privé-eigendommen aan zee in Portugal daarom een openbare doorgang vrijmaken: dit zijn ideale omstandigheden voor een kustwandeling. We gaan dus op avontuur en zoeken onze weg met als leidraad de zee aan onze rechterhand.

De eerste en laatste dag (16 en 23 maart) zijn reisdagen.CAMINO Nederland via AerreA, Zorg voor Zorgverleners

31 Mei-7 Juni 2024


Meer informatie volgt

De week begint met het diner op vrijdag 31 mei, zodat je overdag nog (gedeeltelijk) kunt werken. Vrijdagmiddag 7 juni sluiten we af met een gezamenlijke borrel.


Wanneer een reis moet worden afgezegd wegens de Corona situatie in het desbetreffende land, wordt de reissom teruggestort. Eventuele vliegtickets zijn voor eigen risico.

Inez Hafkamp

Gorterspad 7

1544 RW Zaandijk

ihafkamp@xs4all.nl